cart icon

אין מוצרים בסל הקניות.

שובר מתנה
קולקציות החג במכירה מיוחדת

אלון שבו בספיישל לשבועות

השף פטיסרי אלון שבו כבר בחר את כלי ההגשה לחג הקרוב. כל הסיבות והנימוקים לבחירות של מומחה במתוקים – בפנים!

“את שבועות הקרוב אחגוג עם כלי ההגשה של טולמנ’ס דוט”, אומר השף פטיסרי אלון שבו. “הקשר עם דוט התחיל באופן טבעי. בטיולים שלי ברחבי העולם הכרתי כמה מהחברות שדוט עובדת איתם כמו HAY ו-FERM LIVING והתחברתי מאד לסגנון. אלה מותגים סקנדינביים שמאד התחברתי לתפיסת העיצוב שלהם. אחרי שהתנסיתי עם הכלים שלהם בצילומים הצלחתי להבין כמה הסגנון העיצובי שלי משיק עם הסגנון של בתי העיצוב. שילוב של מינימליזם וצבעוניות מדויקת. בקולקציה שבחרתי לשבועות, שמתי דגש על כל הערכים האסתטיים שמנחים אותי בעבודה”

מה חשוב לך מבחינה אסתטית ועל מה שמת דגש בשיתוף הפעולה עם דוט?
“ישנם קווים משיקים בין העבודה שלי לבין הקולקציות של טולמנ’ס דוט. מבחינה עיצובית ישנה השקה בסגנון מוקפד, גרפי וצבעוני. את השאיפה למינימליזם ולצורניות מפורשת, אפשר לראות בקולקציית המגשים האליפסיים וכלי האמייל של HAY. בנוסף יש רובד של חזרתיות וסימטריה ממנה אני מושפע מאוד והיא ניכרת בקולקציות של FERM LIVING, למשל בכוסות ה-Ripple Glassc, ובמגשי העוגות של DESIGN BITE.

 

צלחת RAINBOW BY HAY  /   כוס שמפניה RIPPLE BY FERM-LIVING

מגשי נוי ELLIPSE TRAY BY HAY

יש קשר בין העיסוק שלך לעיצוב?
“אני אוהב בעבודה שלי שני דברים שהולכים יד ביד והם בעצם משיקים לעולם העיצוב. אם להשוות אותם לעולם העיצוב אז זה השילוב שבין ה- craft לחיפוש אחרי טכנולוגיות חדשות. אני מאד אוהב את מלאכת היד. העבודה הידנית של הרכבת עוגה היא המספקת ביותר בעיני. במהלך סידור של דסקיות שוקולד שהפכו לאלמנט המזוהה ביותר עם העבודה שלי, אני מרגיש שאני במדיטציה. אלה שעות נפלאות בהן הראש נקי ממחשבות והעבודה הפיזית מכתיבה את העשייה. בנוסף, אני אוהב את הלמידה המתמשכת, הכרה של חומרי גלם, טעמים ומרקמים וכמובן טכנולוגיות חדשות שמאפשרות לרענן ולחדש”.

מעמד לעוגה BIG HUG BY DESIGN BITE

אתה מתכונן לחג הקרוב?
“ברור. שולחן החג שלי לשבועות ישלב בין צבעוניות בהירה, פסטלית בשילוב כלי כרס או פורצלן וזכוכיות. חשובה לי הנוכחות של טקסטיל וצמחייה שמרככים ומעדנים את האווירה”.

ומה בתפריט?
“מטבע הדברים האוכל על השולחן צריך להתאים לרוח החג, חלבי בשילוב הרבה ירקות ודגנים. מבחינת הקינוחים, אנחנו נמצאים, כמו החג בזמן ביכורי כל הפירות האהובים עלי, נקטרינות, אפרסקים, משמשים וגם תותי יער ודובדבנים. אז כל אלה יככבו, לצד עוגת גבינה, בכל הקינוחים שאכין, כמו למשל פש מלבה, שהוא קינוח של אפרסקים צלויים עם גלידה ורוטב פטל וטארט טאטין של בננות) ומאפים חמאתיים עם בצקים עשירים כמו בצק עלים בעבודת יד וקראמבל שקדים.

 

יש לך טיפ לכל מי שעדיין לא צלח את אתגר עוגת הגבינה האולטימטיבית?
“אני חושב שלרוב האנשים החשש הגדול ביותר הוא שעוגת הגבינה תצנח או תתבקע להם. הדרך למנוע מכך לקרות היא פשוט לאפות את העוגה על חום נמוך, של 120-130 מעלות, למשך זמן ארוך.

לכל הבחירות העיצוביות של אלון שבו לחג שבועות>>